Search
Now showing items 1-10 of 80
La varietat 'Arbosana' a la cuina
(GrupMón, 2023-07-04)
És una varietat originària del municipi d’Arboç del Penedès, però que ja es pot trobar per tot el món.
La manta
(Agrifood Comunicación, 2024-02-28)
Buona risposta fisiologica delle cultivar platicarpe alle alte temperature estive
(Edagricole, 2023-06)
Negli ultimi anni le esigenze dei
consumatori di frutta fresca stanno
evolvendo e oltre alle ottime caratteristiche
organolettiche vengono apprezzate
anche le proprietà nutraceutiche dei frutti.
Le ...
Estrategias de control en el nogal de Cydia pomonella y Ectomyelois ceratoniae
(Eumedia, 2023-02-01)
En un artículo publicado en
Vida Rural nº525 se daba a
conocer la dinámica de
población de estos dos
lepidópteros y se establecía
cómo realizar un correcto
seguimiento, diferenciando
según la ...
Nous avenços a la cuina experimental d’olis de l’IRTA Mas Bové
(GrupMón, 2024-06-26)
Els olis d’oliva verge extra tenen uns components antioxidants anomenats polifenols, que donen sabors amargs i picants que s’acumulen a la boca
Tres olis catalans, en el top 10 de la guia IBEROLEUM en la categoria de petites produccions
(Grup Món, 2024-03-05)
Emulsions amb oli verge extra: maionesa, vinagretes,…
(Grup Món, 2024-02-21)
La varietat 'Arbequina' a la cuina
(GrupMón, 2023-05-23)
Constitueix la base de les DOP 'Siurana' i 'Les Garrigues', però és una varietat que s’ha estès per tot el món.
La quarta dimensió
(Grup Món, 2024-03-18)
La maduració de les olives: el procés
(GrupMón, 2023-11-03)
Els agricultors donen una gran importància al procés de maduració.