Browsing ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS by Subject "663/664"
Now showing items 21-40 of 48
-
L’oli verge extra a la cuina: un tema molt complex
(VadeGust, 2023, Gener, ,, 2023-01-16) -
L’ús de l’oli verge extra a les cuines professionals
(VadeGust, 2023, Novembre, ,, 2023-11-22) -
El millor envàs per guardar l'oli verge extra a casa
(VadeGust, 2023, Abril,, 2023-04-11)El més habitual és que utilitzem els setrills, encara que no sigui el més recomanable. -
El millor envàs per guardar l'oli verge extra als restaurants
(VadeGust, 2023, Abril,, 2023-04-12)Les cuines dels restaurants consumeixen molt d’oli, però malauradament encara hi ha pocs professionals que només cuinin amb oli verge extra. -
Els millors olis de les tres DOP de les comarques tarragonines
(VadeGust, 2024, Abril, ,, 2024-04-22)Enguany era la 17ena edició i s’hi van presentar 23 olis -
Nous avenços a la cuina experimental d’olis de l’IRTA Mas Bové
(VadeGust, 2024, Juny, ,, 2024-06-26)Els olis d’oliva verge extra tenen uns components antioxidants anomenats polifenols, que donen sabors amargs i picants que s’acumulen a la boca -
Olis aromatitzats: un aliment diferent que es regula segons una legislació diferent
(VadeGust, 2024, Gener, ,, 2024-01-25) -
Els olis madurs, els grans oblidats
(VadeGust, 2023, Setembre,, 2023-09-19)Cuinar amb olis menys agressius en boca, de caràcter dolcenc i amb notes més suaus, pot suposar un canvi notable en el sabor de la nostra gastronomia futura. -
Packaging sostenible en las centrales hortofrutícolas: retos a afrontar
(Revista de Fruticultura, 2023, 91, Enero-Febrero, 72-83, 2023-01)Las empresas hortofrutícolas empiezan el año 2023 con un nuevo reto a afrontar; el packaging o envasado sostenible. En España, desde el 1 de enero, queda prohibida la venta de frutas y verduras frescas ... -
El perfil fenólico: una herramienta para la caracterización e investigación del potencial enológico de las variedades minoritarias tintas
(Acenología, 2023, 194, Juny,, 2023-06) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (I)
(Eurocarne, 2023, 313, 53-66, 2023-01) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (II)
(Eurocarne, 2023, 314, 59-76, 2023-03) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (III)
(Eurocarne, 2023, 315, 69-80, 2023-04) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (IV)
(Eurocarne, 2023, 316, 63-78, 2023-05) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (V)
(Eurocarne, 2023, 317, 49-62, 2023-06) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (VI)
(Eurocarne, 2023, 318, 69-76, 2023-07) -
Principales problemas sensoriales en la elaboración de derivados cárnicos tratados por el calor (y VII)
(Eurocarne, 2023, 319, 35-46, 2023-09) -
El tast sensorial dels aliments permet conèixer les seves característiques
(VadeGust, 2023, Maig,, 2023-05-09)Les característiques sensorials dels aliments poden ser visuals, aromàtiques, tàctils, sonores, i més complexes, com la sensació de frescor en boca, el caràcter ardent, la sensació irritativa, etc. -
La Tomografía Computarizada llega a las granjas y a las industrias agroalimentarias
(TecnoCarne, 2024, 32, 56-59, 2024-04)Con DEMOTAC, el IRTA muestra el potencial de la TC y la posibilidad de aplicar esta tecnología en instalaciones de empresas a través del TC móvil instalado en un camión -
La Tomografía Computarizada llega a las granjas y a las industrias agroalimentarias
(Canal Sectorial Cárnica, 2024, Abril, ,, 2024-04-17)Con DEMOTAC, el IRTA muestra el potencial de la TC y la posibilidad de aplicar esta tecnología en instalaciones de empresas a través del TC móvil instalado en un camión