Mostrar el registro sencillo del ítem

dc.contributor.authorJiménez, Montserrat
dc.contributor.authorRomero, Agusti
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2023-11-22T17:58:11Z
dc.date.available2023-11-22T17:58:11Z
dc.date.issued2023-04-25
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/2507
dc.description.abstractL’oli de cuinar té la mateixa importància que la resta d’ingredients a l'hora d'elaborar un plat.ca
dc.format.extent5ca
dc.language.isocatca
dc.publisherGrupMónca
dc.relation.ispartofVadeGust, 2023, Abril,ca
dc.relation.urihttps://vadegust.cat/tot-olis/disseny-experimental-quan-es-treballa-cuina-olis-irta-41642/ca
dc.titleEl disseny experimental quan es treballa en la cuina d'olis IRTAca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Ficheros en el ítem

 

Este ítem aparece en la(s) siguiente(s) colección(ones)

Mostrar el registro sencillo del ítem

Compartir en TwitterCompartir en LinkedinCompartir en FacebookCompartir en TelegramCompartir en WhatsappImprimir