dc.contributor.author | Romero, Agusti | |
dc.contributor.author | García-Pizarro, Ángel | |
dc.contributor.author | Jiménez, Montserrat | |
dc.contributor.other | Producció Vegetal | ca |
dc.date.accessioned | 2023-11-23T12:14:19Z | |
dc.date.available | 2023-11-23T12:14:19Z | |
dc.date.issued | 2023-09-19 | |
dc.identifier.uri | http://hdl.handle.net/20.500.12327/2517 | |
dc.description.abstract | Cuinar amb olis menys agressius en boca, de caràcter dolcenc i amb notes més suaus, pot suposar un canvi notable en el sabor de la nostra gastronomia futura. | ca |
dc.format.extent | 5 | ca |
dc.language.iso | cat | ca |
dc.publisher | GrupMón | ca |
dc.relation.ispartof | VadeGust, 2023, Setembre, | ca |
dc.relation.uri | https://vadegust.cat/tot-olis/olis-madurs-grans-oblidats-47669/ | ca |
dc.title | Els olis madurs, els grans oblidats | ca |
dc.type | info:eu-repo/semantics/article | ca |
dc.description.version | info:eu-repo/semantics/publishedVersion | ca |
dc.rights.accessLevel | info:eu-repo/semantics/openAccess | |
dc.embargo.terms | cap | ca |
dc.subject.udc | 663/664 | ca |
dc.contributor.group | Fructicultura | ca |