Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorLipan, Leontina
dc.contributor.authorRomero, Agustí
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2024-05-31T07:38:20Z
dc.date.available2024-05-31T07:38:20Z
dc.date.issued2024-05-21
dc.identifier.citationLipan, Leontina, and Agustí Romero. 2024. “Effects of Agronomical Practices on Crop Quality and Sensory Profile.” Agronomy 14 (6): 1087. doi: 10.3390/agronomy14061087ca
dc.identifier.issn2073-4395ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3010
dc.description.sponsorshipThe author Leontina Lipan was founded by the “Ministerio de Universidades” and Europe Union-Next Generation EU in the framework “Ayudas para la Recualificación del Sistema Universitario Español”, in the modality “MARGARITA SALAS”.ca
dc.format.extent5ca
dc.language.isoengca
dc.publisherMDPIca
dc.relation.ispartofAgronomyca
dc.rightsAttribution 4.0 International*
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by/4.0/*
dc.titleEffects of Agronomical Practices on Crop Quality and Sensory Profileca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc633ca
dc.subject.udc663/664ca
dc.identifier.doihttps://doi.org/10.3390/agronomy14061087ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix