Evaluación de los descartes de la fungicultura como ingrediente alternativo para lechones
Visualitza/Obre
Aquest document conté fitxers embargats fins el dia 28-12-2024
Autor/a
Tello Martín, María Luisa
Ojeda García, Sonia
Pérez Clavijo, Marga
Data de publicació
2024-07ISSN
2696-8142
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió publicada
Llengua
Castellano
Matèries (CDU)
636 - Explotació i cria d'animals. Cria del bestiar i d'animals domèstics
Pàgines
8
Publicat per
AgriNews
Publicat a
porciSapiens, 2024, 11, Juliol, 4-11
Número de l'acord de la subvenció
EC/ / /EU/ /
MICINN/Programa Estatal para impulsar la investigación científico-técnica y su transferencia/TED2021-132054B-C21/ES/Evaluación del uso potencial de subproductos de la industria de hongos como ingredientes sostenibles para alimentos para cerdos y peces: un paso mas hacia la circularidad/GreenBlueCircle
Programa
Aqüicultura
Nutrició Animal