Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributor.authorCalvo, Àngels
dc.contributor.authorVicens, Xavier
dc.contributor.authorRomero, Agusti
dc.contributor.otherProducció Vegetalca
dc.date.accessioned2025-04-30T09:56:12Z
dc.date.available2025-04-30T09:56:12Z
dc.date.issued2025-03
dc.identifier.citationCalvo, Ángels, Xavier Vicens, and Agustí Romero. 2025. Metodologia del concurs de tast. A: Guia dels millors olis d’oliva verge extra de Catalunya. Campanya 2024-2025. Barcelona: Generalitat de Catalunya. DARPA, 26-31ca
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/3797
dc.format.extent6ca
dc.language.isospaca
dc.language.isocatca
dc.publisherGeneralitat de Catalunya. DARPAca
dc.relation.ispartofGuia dels millors olis d’oliva verge extra de Catalunyaca
dc.relation.urihttps://agricultura.gencat.cat/web/.content/04-alimentacio/promocio/premis-olis/guia-olis-extra-verge.pdfca
dc.rightsAttribution-NonCommercial 4.0 Internationalca
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/*
dc.titleMetodologia del concurs de tastca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/bookPartca
dc.description.versioninfo:eu-repo/semantics/publishedVersionca
dc.rights.accessLevelinfo:eu-repo/semantics/openAccess
dc.embargo.termscapca
dc.subject.udc663/664ca
dc.contributor.groupFructiculturaca


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution-NonCommercial 4.0 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc/4.0/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix