Toggle navigation
English
català
Spanish
English
Castellano
Català
Login
Toggle navigation
View Item
Home
PUBLICACIONS DE TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT
LLIBRES I CAPÍTOLS DE LLIBRE
View Item
Home
PUBLICACIONS DE TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT
LLIBRES I CAPÍTOLS DE LLIBRE
View Item
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
El jamón curado: aspectos técnicos
View/Open
PARTE I.pdf (13.00Mb)
Author
Arnau i Arboix, Jacint
Hugas, M.
Monfort, J. M.
Other authors
IRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Publication date
1987
URI
http://hdl.handle.net/20.500.12327/4173
ISBN
84-404-1575-3
Document Type
Book
Language
Spanish
Keywords
Pernil
Pages
352 p.
Publisher
Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
Citation
Arnau, J., et al. (1987) El jamón curado: aspectos técnicos. Barcelona: IRTA, 1987
Program
Funcionalitat i Seguretat Alimentària
Qualitat i Tecnologia Alimentària
Show full item record
This item appears in the following Collection(s)
LLIBRES I CAPÍTOLS DE LLIBRE
[18]
Except where otherwise noted, this item's license is described as http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Search
Search repository
This Collection
Browse
The entire repository
By communities & collections
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
This Collection
By Issue Date
By Author
By Title
By Subject
My Account
Login
Register