Mostra el registre parcial de l'element

dc.contributorIRTA. Recerca i Tecnologia Agroalimentàries
dc.contributor.authorRealini Cujo, Carolina
dc.contributor.authorFont i Furnols, Maria
dc.contributor.authorGuerrero Asorey, Lluís
dc.contributor.authorMontossi, F.
dc.contributor.authorCampo, M. M.
dc.contributor.authorSañudo, Carlos
dc.contributor.authorNute, G. R.
dc.contributor.authorÁlvarez, I.
dc.contributor.authorCañeque, V.
dc.contributor.authorBrito, G.
dc.contributor.authorOliver i Pratsevall, Maria Angels
dc.contributor.otherIndústries Alimentàriescat
dc.date.accessioned2009-01-28T14:11:26Z
dc.date.accessioned2025-05-09T11:16:45Z
dc.date.available2009-01-28T14:11:26Z
dc.date.available2025-05-09T11:16:45Z
dc.date.created2008
dc.date.issued2008
dc.identifier.citationRealini, C. et al. "Effect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European market". Meat Science 81(3):499-506 <http://www.sciencedirect.com/science/journal/03091740>ca
dc.identifier.otherdoi:10.1016/j.meatsci.2008.10.005
dc.identifier.urihttp://hdl.handle.net/20.500.12327/4541
dc.format.extent39 p.
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.language.isoengca
dc.publisherElsevier Ltdca
dc.rightsAttribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
dc.rights.urihttp://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
dc.subject.otherBestiar boví -- Uruguayca
dc.subject.otherConsumidors -- Preferènciesca
dc.titleEffect of finishing diet on consumer acceptability of Uruguayan beef in the European marketca
dc.typeinfo:eu-repo/semantics/articleca
dc.contributor.groupQualitat i Tecnologia Alimentàriacat


Fitxers en aquest element

 

Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)

Mostra el registre parcial de l'element

Attribution-NonCommercial-NoDerivatives 2.5 International
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/2.5/
Comparteix a TwitterComparteix a LinkedinComparteix a FacebookComparteix a TelegramComparteix a WhatsappImprimeix