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Identification of strong candidate genes for backfat and intramuscular fatty acid composition in three crosses based on the Iberian pig 

Crespo-Piazuelo, Daniel; Criado-Mesas, Lourdes; Revilla, Manuel; Castelló, Anna; Noguera, José L.; Fernández, Ana I.; Ballester, Maria; Folch, Josep M. (Nature Research, 2020-08-18)
Meat quality has an important genetic component and can be modified by the fatty acid (FA) composition and the amount of fat contained in adipose tissue and muscle. The present study aimed to find genomic ...


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AuthorBallester, Maria (1)Castelló, Anna (1)Crespo-Piazuelo, Daniel (1)Criado-Mesas, Lourdes (1)Fernández, Ana I. (1)Folch, Josep M. (1)Noguera, José L. (1)Revilla, Manuel (1)Subject
57 (1)
575 (1)
59 - Zoologia (1)
619 (1)
636 (1)
... Show moreAreaProducció Animal (1)Program
Genètica i Millora Animal (1)
Issue Date2020 (1)Grant agreement number
MINECO-FEDER/Programa Estatal de I+D+I orientada a los retos de la sociedad/AGL2014-56369-C2-2-R/ES/VALIDACION GENETICA Y FUNCIONAL DE QTLS, GENES Y REDES GENICAS Y ESTUDIO DEL EFECTO DEL MICROBIOMA EN EL CRECIMIENTO, DEPOSICION DE GRASA Y CALIDAD DE LA CARNE EN PORCINO S2/ (1)
MINECO-FEDER/Programa Estatal de I+D+I orientada a los retos de la sociedad/AGL2017-82641-R/ES/Genómica funcional, biología de sistemas y microbiomica aplicadas a la identificación de reguladores genéticos del crecimiento, engrasamiento y calidad de la carne en porcino/ (1)MINECO/Programa Estatal de fomento de la investigación científica y técnica de excelencia/SEV-2015-0533/ES/ / (1)
MINECO/Programa Estatal de promoción del talento y su empleabilidad en I+D+I/RYC‑2013‑12573/ES/ / (1)
AvailabilityOpen access (1)Document versionPublished version (1)


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