Activa/desactiva la navegació
English
català
Castellano
català
Castellano
català
English
Connexió
Activa/desactiva la navegació
Filtrant per: Número de l'acord de la subvenció
Inici
PUBLICACIONS CIENTÍFIQUES
ARTICLES CIENTÍFICS
Filtrant per: Número de l'acord de la subvenció
Inici
PUBLICACIONS CIENTÍFIQUES
ARTICLES CIENTÍFICS
Filtrant per: Número de l'acord de la subvenció
JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.
Filtrant per: Número de l'acord de la subvenció
Resultats per pàgina:
5
10
20
40
60
80
100
update
Mostrant ítems 1-10
5
10
20
40
60
80
100
FEDER/ / /EU/ / (5)
EC/FP6/36245/EU/Improving the quality of pork and pork products for the consumer: Development of an innovative, integrated, and sustainable food production chain of high quality pork products matching consumer demand/Q-PORKCHAINS (4)
INIA/Programa Estatal de promoción del talento y su empleabilidad en I+D+I/RTA2013-00063-C03-02/ES/Caracterización y eficiencia de agroecosistemas para una producción de cerdos Ibéricos más sustentable/ (4)
EC/FP6/506508/EU/Integration of animal welfare in the food quality chain: from public concern to improved welfare and transparent quality/WELFARE QUALITY (3)
SANTÉ/ /EURC-2021-2022-SI2.871763/EU/ / (3)
CDTI/ /IDI-20210216/ES/ESTRATEGIAS PARA UN NIVEL SUPERIOR DE BIENESTAR EN LA PRODUCCIÓN PORCINA (1/2)/ (2)
EC/COST/CA15134/EU/Synergy for preventing damaging behaviour in group housed pigs and chickens/GroupHouseNet (2)
EC/FP7/311824/EU/Impact matrix analysis and cost-benefit calculations to improve management practices regarding health status in organic dairy farming/IMPRO (2)
INIA/ /AGL2005-06671-C02-01/ES/Efecto del aturdimiento con nitrogeno sobre la calidad de la canal y de la carne en porcino/GAN (2)
INIA/Programa Nacional de Proyectos de Investigación Fundamental/RTA2010-00062-C02-01/ES/Bienestar del cerdo Ibérico en montanera: Evaluación mediante los protocolos Welfare Quality y efecto de las alternativas a la castración quirúrgica de machos y hembras sobre el comportamiento, la calidad de la carne y la aceptabilidad del consumidor/ (2)
Cerca
Cerca al repositori
Aquesta col·lecció
Visualitza
Tot el repositori
Per comunitats i col·leccions
Per data de publicació
Per autor/a
Per títol
Per matèria
Aquesta col·lecció
Per data de publicació
Per autor/a
Per títol
Per matèria
El meu compte
Entra
Registre