Cerca
Ara mostrant els elements 1-10 de 32
Olis aromatitzats: un aliment diferent que es regula segons una legislació diferent
(Grup Món, 2024-01-25)
Les denominacions d'Origen Protegides d'oli a Catalunya
(GrupMón, 2023-03-28)
La localització territorial de les varietats, juntament amb la diferència entre sòls i climatologia de cada zona, és el motiu que origina i justifica les cinc DOP catalanes.
El millor envàs per guardar l'oli verge extra a casa
(GrupMón, 2023-04-11)
El més habitual és que utilitzem els setrills, encara que no sigui el més recomanable.
La varietat 'Farga' a la cuina
(GrupMón, 2023-06-19)
És una de les varietats més antigues que tenim a Catalunya.
La varietat 'Arbequina' a la cuina
(GrupMón, 2023-05-23)
Constitueix la base de les DOP 'Siurana' i 'Les Garrigues', però és una varietat que s’ha estès per tot el món.
La varietat 'Arbosana' a la cuina
(GrupMón, 2023-07-04)
És una varietat originària del municipi d’Arboç del Penedès, però que ja es pot trobar per tot el món.
La varietat 'Empeltre' a la cuina
(GrupMón, 2023-06-05)
És la varietat principal de les denominacions d’origen protegides (DOP) “Oli de Terra Alta” i “Aceite del Bajo.
L’oli verge extra a la cuina: un tema molt complex
(GrupMón, 2023-01-16)
El perfil fenólico: una herramienta para la caracterización e investigación del potencial enológico de las variedades minoritarias tintas
(Rubes; Asociación Catalana de Enólogos, 2023-06)
El tast sensorial dels aliments permet conèixer les seves característiques
(GrupMón, 2023-05-09)
Les característiques sensorials dels aliments poden ser visuals, aromàtiques, tàctils, sonores, i més complexes, com la sensació de frescor en boca, el caràcter ardent, la sensació irritativa, etc.