IRTA Pubpro
Comunidades en el repositorio
Elija una comunidad para listar sus colecciones
Añadido Recientemente
-
Evaluating the feasibility of powder milk production by pulse spray drying: An approach on sensory properties, toxicological assessment, and microbial inactivation
(Innovative Food Science & Emerging Technologies, 2024-08-23)The potential of a new spray drying technology (pulse spray drying, PSD) was explored in drying milk, using two outlet temperatures. Sensory attributes, instrumental color properties, and volatile ... -
Efecto de una dieta restringida en proteína sobre el rendimiento y la calidad de la canal de cerdos Ibéricos cruzados con Duroc
(Tierras Porcino, 2024, 6, , 40-45, 2024)Los pesos finales comerciales de los cerdos al sacrificio revelan la dificultad para encontrar una estrategia que cumpla con los requisitos de la Ley de Calidad para un tipo de manejo intensivo donde ... -
Metabolic, transcriptomic, and genetic analyses of candidate genes for seed size in watermelon
(Frontiers in Plant Science, 2024-07-16)Seed size (SS) constitutes a pivotal trait in watermelon breeding. In this study, we present findings from an examination of two watermelon accessions, namely, BW85 and F211. Seeds from BW85 exhibited ... -
Gestión de un rebaño público de ovino y caprino frente a la despoblación y el riesgo de incendios
(Tierras Ovino, 2024, 46, , 74-77, 2024)La baja rentabilidad en las explotaciones situadas en zonas de montaña, junto con otros factores, como el bajo reconocimiento social o la baja densidad de población joven, hace difícil tanto el relevo ... -
Enumeration Agar, Acid Exposure and Sampling Time Are Relevant Factors Accounting for the High-Pressure Inactivation of Vegetative Pathogens in Fruit Puree
(Foods, 2024-08-20)High pressure processing (HPP) is a non-thermal technology with emerging application within the fruit and vegetable sector. The impact of the enumeration agar on the recorded HPP inactivation of L. ...