Listando ARTICLES TÈCNICS I DIVULGATIUS por materia "663/664"
Mostrando ítems 1-20 de 49
-
Així funcionen els concursos internacionals de qualitat d’olis
(VadeGust, 2024, Juny, ,, 2024-06-10)Tots aquests concursos acostumen a puntuar millor els olis intensos i robustos -
Análisis sensorial de vinos elaborados con variedades minoritarias recuperadas en España
(Acenología, 2023, 194, Junio,, 2023-06) -
Catalunya, present en el primer curs internacional de ciència i gastronomia
(2023-07-31)La ciutat italiana de Parma ha acollit aquest curs organitzat pel Science and Cooking World Congress Barcelona -
Classement des carcasses pour la durabilité de la filière viande bovine et ovine. Partie II
(Viandes & Produits Carnés, 2023, Novembre,, 2023-11-29) -
Cocina experimental de aceites del IRTA: primeros resultados de comportamiento de variedades catalanas en diferentes aplicaciones culinarias
(Almazaras, 2023, 31, 2, 46-52, 2023-04)En Cataluna, el IRTA ha localizado y documentado hasta 90 variedades. Los estudios abarcan des de temas botanicos, geneticos, agronomicos, de calidad del aceite hasta estudios de caracterizacion de ... -
Com llegir les etiquetes de l’oli d’oliva verge extra
(VadeGust, 2024, Juliol, ,, 2024-07-23)Us expliquem què cal mirar primer per trobar l’oli que volem comprar -
El complicat món dels olis comestibles envasats: tipus i diferències
(VadeGust, 2023, Gener,, 2023-01-31)El món dels olis comestibles envasats és realment complicat i poc transparent. -
¿Cómo modifica la congelación la morfología y la firmeza de las pancetas de cerdo?
(Eurocarne, 2023, 322, Diciembre, 50-56, 2023-12) -
De què depèn el preu de l’oli d’oliva verge extra?
(VadeGust, 2024, Febrer, ,, 2024-02-08) -
Les denominacions d'Origen Protegides d'oli a Catalunya
(VadeGust, 2023, Març,, 2023-03-28)La localització territorial de les varietats, juntament amb la diferència entre sòls i climatologia de cada zona, és el motiu que origina i justifica les cinc DOP catalanes. -
El disseny experimental quan es treballa en la cuina d'olis IRTA
(VadeGust, 2023, Abril,, 2023-04-25)L’oli de cuinar té la mateixa importància que la resta d’ingredients a l'hora d'elaborar un plat. -
Efecto de las regulaciones en dos fases sobre la pérdida industrial en almazaras en relación con la humedad de la aceituna ‘Arbequina’
(Almazaras, 2023, 32, 3, 16-20, 2023-07-01)Durante once campañas (2011-2021) se han caracterizado las regulaciones del proceso de elaboración del aceite de oliva virgen en función de las características de la aceituna en distintas zonas ... -
Emulsions amb oli verge extra: maionesa, vinagretes,…
(VadeGust, 2024, Febrer, ,, 2024-02-21) -
FoodTech Innovarena: contenidos solo aptos para mentes curiosas
(Canal Sectorial Envase y Embalaje, 2023, Septiembre, ,, 2023-09-17)Alimentaria FoodTech ofrece una arena de encuentro entre industriales, startups e investigadores -
Importancia del manejo poscosecha de los frutos secos ante un mercado más exigente
(Poscosecha, 2023, Gener, ,, 2023-01-30) -
La importància de l’oli d’oliva a la dieta mediterrània
(VadeGust, 2023, Desembre, ,, 2023-12-01)No podria existir la dieta mediterrània sense la presència de l’oli d’oliva a la cuina -
Un interessant maridatge d’olis DOP catalanes a la Fira Alimentaria
(VadeGust, 2024, Març, ,, 2024-03-24)Les 5 DOP tenen perfils sensorials molt diferents -
L’oli d’oliva a les postres de Setmana Santa
(VadeGust, 2024, Abril, ,, 2024-04-09)Si l'utilitzem, no sortiran pitjors, ni més cars, en canvi, sí que seran més saludables -
L’oli d’oliva per fregir aliments
(VadeGust, 2024, Gener, ,, 2024-01-11)En fregir, si el que es busca és el gaudi del consumidor, cal optar per un oli verge extra o verge -
L’oli d’oliva verge extra i l’avellana: dos tresors del nostre territori
(VadeGust, 2023, Setembre,, 2023-09-05)Només ens cal mirar els diferents receptaris existents de la cuina catalana: un gran nombre de receptes que utilitzen avellana i oli d’oliva verge extra.