Fermented meats (and the symptomatic case of the Flemish food pyramid): Are we heading towards the vilification of a valuable food group?
Visualitza/Obre
Autor/a
Leroy, Fredéric
Ayrmerich, Teresa
Champomier-Vergès, Marie-Christine
Cocolin, Luca
De Vuyst, Luc
Flores, Mónica
Leroi, Françoise
Leroy, Sabine
Talon, Régine
Vogel, Rudi F.
Zagorec, Monique
Data de publicació
2018-02-05ISSN
0168-1605
Tipus de document
Article
Versió del document
Versió acceptada
Llengua
English
Matèries (CDU)
663/664 - Aliments i nutrició. Enologia. Olis. Greixos
Pàgines
15
Publicat per
Elsevier
Publicat a
International Journal of Food Microbiology
Citació
Leroy, Frédéric, Teresa Aymerich, Marie-Christine Champomier-Vergès, Luca Cocolin, Luc De Vuyst, Mónica Flores, and Françoise Leroi et al. 2018. "Fermented Meats (And The Symptomatic Case Of The Flemish Food Pyramid): Are We Heading Towards The Vilification Of A Valuable Food Group?". International Journal Of Food Microbiology 274: 67-70. Elsevier BV. doi:10.1016/j.ijfoodmicro.2018.02.006.
Programa
Funcionalitat i Seguretat Alimentària
Aquest element apareix en la col·lecció o col·leccions següent(s)
- ARTICLES CIENTÍFICS [2652]
Excepte que s'indiqui una altra cosa, la llicència de l'ítem es descriu com http://creativecommons.org/licenses/by-nc-nd/4.0/