Visualitzant PUBLICACIONS DE TRANSFERÈNCIA DE CONEIXEMENT per títol
Ara mostrant els elements 229-248 de 290
-
Projecte PECT motors del Segarra-Garrigues: ús eficient de l'aigua
(Dossier Tècnic, 2023, 121, Març, 3-10, 2023-03) -
El projecte PECT. Girona, regió sensible a l’aigua
(Ruralcat. Articles tècnics, 2023, Setembre, ,, 2023-09-29) -
Protección contra las heladas: nutrición, fenología y bioestimulación
(Revista de Fruticultura, 2023, 92, Marzo/Abril, 38-53, 2023-03)Frost protection: nutrition, phenology and biostimulation. Late frost at the end of winter or early spring cause every year severe damage to different crops, including vineyards and fruit trees. This ... -
Pulmonary lesions at the slaughterhouse: how to evaluate them
(Pig333.com, 2023, Juliol, ,, 2023-07-10)Collecting data at the slaughterhouse is a common method to obtain information on health and productive parameters, mainly from the last weeks of a pig’s life. -
Puntos clave de la prevención y control de la enfermedad de Newcastle
(Avium, 2023, 5, Marzo, 10-11, 2023-03-15) -
La qualitat del sòl en relació amb la fertilització dels cultius
(Món Rural, 2023, 176, ,12-14, 2023-06) -
La quarta dimensió
(VadeVi, 2024, Març, ,, 2024-03-18) -
Què és l'agricultura sostenible?
(Fem Camí, 2023, 6, Juny, 36-38, 2023-06) -
Quin serà el model ramader dels propers anys del segle actual amb canvi climàtic a Catalunya?
(Dossier Tècnic, 2022, 120, Desembre, 15-21, 2022-12) -
Quina meteorologia hem tingut aquests darrers mesos?
(Butlletí Extensius.cat, 2024, 96, Febrer,, 2024-02-28)La sequera a Catalunya fa mesos que s’allarga i les pluges que de tant en tant remullen el país son irregulars, insuficients, i no aporten l’aigua que necessita el territori. Aquesta acumulació de dèficit ... -
Una reflexión coral, sin pretensiones, respecto del futuro del sector vitivinícola español
(Enoviticultura, 2023, 82, Julio-Septiembre, 38-44, 2023-07) -
Relacion entre el nitrogeno y el calcio en frutales de hueso
(Vida Rural, 2024, 547, Marzo, 22-26, 2024-03-15)El melocotón, junto con la nectarina, representa un cultivo de considerable valor tanto social como económico en la provincia de Lleida, así como en otras áreas del valle del Ebro y España. Dentro de ... -
Requisitos y equipos para una fertilización de precisión
(Agricultura, 2023, 1077, Noviembre, 52-54, 2023-11)Dentro de una parcela agrícola, a menudo se observan zonas de producción diferenciada. El cultivo no se comporta igual (crecimiento, producción, nivel de estrés, etc.) en distintas zonas de la parcela. ... -
Resposta de les varietats de blat tou i ordi a la fertilització nitrogenada
(Butlletí Extensius.cat, 2023, 84, Febrer,, 2023-02-27)L’eficiència del cultiu en l’aprofitament del nitrogen es pot millorar ajustant l’estratègia de fertilització a les necessitats del material vegetal. La resposta a les aportacions de nitrogen en cobertora ... -
Resultats de les colzes CREARFIELD a l'interior de Girona
(Butlletí Extensius.cat, 2023, 90, Agost,, 2023-08-30)Les varietats de colza CLEARFIELD es caracteritzen per ser tolerants a l’aplicació de l’herbicida Imazamox. Els resultats indiquen que la seva producció és similar o lleugerament inferior als principals ... -
Resultats de les noves varietats d'ordi d'hivern
(Butlletí Extensius.cat, 2023, 90, Agost,, 2023-08-30)Les darreres campanyes s’han avaluat les noves varietats comercials d’ordi d’hivern a l’Interior de Girona, als Secans Frescals, als Secans Semifrescals i als Secans Àrids i Semiàrids. Els genotips ... -
Resultats de les noves varietats de blat tou d'hivern
(Butlletí Extensius.cat, 2023, 90, Agost,, 2023-08-30) -
Resultats de les noves varietats de pèsol proteaginòs d'hivern
(Butlletí Extensius.cat, 2023, 90, Agost,, 2023-08-30)Entre els pèsols d’hivern assajats cal destacar el bon comportament productiu que han mostrat FURIOUS, FRESNEL, FLOKON i ESCRIME. La varietat FLOKON és la que ha mostrat una data d’inici de floració més ... -
Resultats del material vegetal de colza alt oleica
(Butlletí Extensius.cat, 2023, 90, Agost,, 2023-08-30)La colza alt oleica dona un gra amb un major contingut en àcid oleic, en comparació amb els híbrids convencionals. Durant les campanyes 2021-22 i 2022-23 s’ha avalat la varietat alt oleica V316 OL. Ha ...